inspiratiemail februari – maart 2024 Als je lijf je lief is

Ziekte is slechts een symptoom van iets dat veel dieper ligt.

 


In de workshop start ik altijd met een soort van tekening over de sterfelijke en onsterfelijke aspecten van ons zijn,  
 
Je ego en je lichaam zijn sterfelijk, hetgeen voor mij betekent:  zij doorlopen dit leven en ronden af om terug te gaan naar het stof. Je ziel, het kleine onsterfelijke zielsdeel van HET IK BEN keert terug naar de bron, waar alles blijft en vastligt.
Soms ervaar je dit onsterfelijke deel, bijvoorbeeld “als je iemand ontmoet en direct voelt, maar ik ken jou”. Of je bent op een “plek die voelt of wat je ziet als ik ben hier eerder geweest”. Of je weet kennis-dingen zonder ooit voor te hebben geleerd, al die aspecten zit in jouw IK BEN de oneindige onsterfelijke ervaringen van je ziel, het unieke deel.
Kortom elk leven, je lichaam en je ego start met het indalen van je ziel, je eerste ademtuig activeert het plan voor dit rondje van ervaringen, beleving in het aardse. Je ziel draagt alles in zich van eerdere levens, alle lessen, ervaringen, angsten en heeft nu gekozen voor andere nieuwe ervaringen. Je ego is niet op de hoogte van dit alles, en kiest zijn weg. Je lichaam vangt de signalen van je ziel op als een soort van navigatiesysteem. Als je teveel van je route afgaat, gaat het lichaam protesteren.

de volledige Inspiratie lezen, klik op de link