2024 Workshop Innerlijke Vuur

Ben je bezig met het beleven van je avontuur op aarde, of ben je aan het over-leven?

Zicht en inzicht krijgen op JEZELF door je eigen verhaal te ontrafelen aan de hand van je uitdagingen en keuzes: wie ben ik ? waarom ben ik op aarde nu? wat betekent dit leven? 

Misschien kom je erachter dat alle draken (obstakels, worsteling, verlies, keuzes) in je leven alleen maar prinsessen die erop wachten om je, al is het maar één keer, te zien optreden met schoonheid en moed. Misschien is alles wat verschrikkelijk is, in zijn diepste wezen, iets hulpeloos dat je liefde nodig heeft. (inspiratie van Rainer Maria Rilke, mystieke dichter)

in de Workshop cyclus van 2 dagen op woensdag 10/dinsdag 16 januari en woensdag 17 januari /dinsdag 23 januari 2024 van 9.30-16.30 incl lunch.

ga je de antwoorden in JEZELF ontdekken en krijg je zicht op patronen en cirkels in je leven aan de hand van de energie patronen uit je geboortedatum en geboortenamen. 

Aanmelden is mogelijk! De locatie is Ermelo.Ook de energie van 2024 komt aan de orde. Heb je zin om mee te doen, stuur een mail naar brigitte@slimenstout.nl en je ontvangt alle detailinformatie om een besluit te nemen of je wilt deelnemen.

Directe vragen bel gerust 0619340002