Aanbod

Bewustzijns- en innerlijk Leiderschap ontwikkeling

Op de tempel van Delphi stond het al:  (gnothi seauton) of wel ‘ken uzelf’. De bedoeling hiervan was niet zo zeer jezelf kennen, als wel jezelf als mens kennen. Hoewel we natuurlijk allemaal prachtige individuen zijn, is er ook veel dat ons in energie bindt.

 

De Energie van Cijfers en Getallen zijn van invloed op jou en je leven, en geven antwoorden op vragen als

Wie ben ik?  Waarom besta ik?  Wat betekent dit leven? Wat is mijn toegevoegde waarde?

“Als je wilt veranderen moet je eerst tot stilstand komen “ Het mooie van een persoonlijk consult of workshop of traject vind ik dat je jezelf onderdompelt. Je trekt je voor een paar uur terug uit je drukke dagelijks leven. Je maakt tijd vrij om nieuwe dingen te ervaren, om op jezelf te reflecteren, om jezelf in nieuw perspectief te zien. Je kijkt in je spiegel. En je gaat samen mij met volle aandacht, rust en intimiteit de diepte in, om je te laten uitdagen, inspireren, confronteren en laten groeien voor de vraagstukken uit je leven. Dat is onbetaalbaar.

Tijdens een consult van ongeveer 1,5 tot 2 uur leer je jezelf en je omgeving beter (her- en er)kennen door middel van jouw levensverhaal, je levenspad en de uitleg van jouw geboortedatum. Ook de signalen van je lijf ga je duidelijker ervaren en begrijpen. 

Als coachingstraject persoonlijke leiderschap is een traject van 1 dag, gevolgd door 2-3 zoom gesprekken of een 5-stappen programma, zeer effectief om je stappen te kunnen gaan zetten richting het leven wat jij wilt leiden. In de sessies pakken we vanuit verschillende kanten je vraagstukken op, in de vervolgsessie krijg je verdiepende handreikingen en inzicht om je eigen stappen te zetten.

In een keukentafel introductie workshop staat het thema “ Ken en Ontcijfer Jezelf” centraal, waarin je de kracht van getallen (cijfers en letters) en jezelf steeds beter leert kennen en ervaren. De ontmoeting aan jouw keukentafel is met een lach en een traan in klein gezelschap, naar keuze. In ongeveer 2 uur krijg je licht en zicht op je eigen levenspad, “het leven waarvoor je geboren bent”.

Lijfkrachtherstel Energetische consult en therapie (1 op 1)helpt om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te versterken, waardoor balans kan worden hersteld. De behandelmethode kan worden ingezet bij fysieke, mentale en hormonale klachten, acuut of chronisch. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aspecten die ik aanpak voor je zijn voeding, beweging, energie en ontspanning. 

Ondernemingskompas via Zoom-online navigatie. ” Wie ben ik in de verbinding met mezelf en met de ander?” Ondernemen gaat over verbinden, belangrijk is om zicht te krijgen op de verbinding van jezelf met jezelf. Het kompas is een handreiking van inzichten over je basiskracht, je denkkracht, je actiekracht, je uitdagingen en je hartsverlangen om succesvol te ondernemen.

Levenskompas via Zoom online navigatie, korte krachtige handreiking ” Wat zijn mijn fundamenten, over welke innerlijke krachtbronnen beschik ik, hoe krijg ik toegang tot deze deze bronnen aan de hand van je elementen Denken, Voelen, Doen, Zijn en intentie. De workshop is beschikbaar voor coaches om deze handreiking in te kunnen zetten als ondersteuning bij coaching / counselling met een frisse blik en kijk op thema’s die spelen bij de ander (maar ook vaak bij jezelf)

Numerologie Basis 1-2-3 is een complete handreiking Numerologie voor het berekenen van de inzichtgevende onderdelen aan je Levensladder, Zielsgetal, Fundament, Chakra, Karma totaal. Met deze basis kun je (in je eigen praktijk/als leidinggevende) met de energie van geboortedatum/geboortenamen werken als extra verdiepend inzicht en aanleiding voor degene die een beroep op jou doen voor persoonlijke groei, ontwikkeling en verdieping.

Nieuwsgierig?

Bel me +31 6 19340 002 of stuur een mail naar mail@slimenstout.nl voor data en meer informatie.

Of misschien wil je een voorproefje, vraag dan om een Numeroscoop In Vogelvlucht (uitleg geboortedatum met bestemming en persoonlijk jaar) tegen een vrije gift. Of meld je aan voor Bespiegelingen, in de vorm van Inspiratiemail die maandelijks 1x wordt verzonden, of lees mijn dagelijkse schrijfsels op Facebook, Instagram, Telegram.

Mijn motto: “Het leukste wat je kunt Zijn is Jezelf “