Kleur Bekennen bij de dames

Wij gaan voor de uitdaging!!

Kleur Bekennen bij de Dames..

Aan wie? Hoezo wil ik? Waarom zou ik? Wat denken ze wel?Okay,  dit was onze eerste (weerstand)reactie, en 
JA wij, dames Tieneke, Gehra en Brigitte, hebben EigenWijsheid en willen KLEUR bekennen aan jou, voor jou en met jou! Waar wrijving is komt glans!

Algemene informatie Kleur Bekennen bij de Dames..

“ Zicht krijgen op je innerlijk licht” 

Magisch weekend op 3-4-5 november 2023

” Hoe de wind waait in je leven kun je niet bepalen, maar hoe je de zeilen zet bepaal je zelf.”

De organisatoren zijn Tieneke Zengerink, Gehra Baake en Brigitte Hooijmans. Drie dames met eigen kleur, klank en eigen wijsheid. Wil je meer weten dan je nu kunt lezen, bel gerust met een van ons

Gehra,    06-33917746 Brigitte,  06-19340002 Tieneke, 06-18168200

Je bent welkom vanaf 17.00, om 18.00 starten we met een maaltijd het weekendprogramma.

In het weekend bieden we je een proces van het zorgen voor jezelf op een dieper niveau aan, waarbij je je verbonden voelt met iets groters dan jezelf. Innerlijk kleur bekennen laat het stralen. 

Het weekend bevat verschillende onderwerpen als meditatie, schilderwerk, balanswerk, ademhalingsoefeningen, yoga, wandelen in de natuur, ontcijfering, het bijhouden van een dagboek en het creëren van je heilige ruimte. Door deze aspecten te (be)oefenen, kun je je innerlijke kleur vinden en een gevoel van vrede en evenwicht creëren. Spirituele zelfzorg helpt je om je te concentreren op je innerlijke wereld, haar kleur en glans te zien en om de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel te versterken. Het kan ook helpen om stress en angst te verminderen en een dieper gevoel van zelfbewustzijn en zelfacceptatie te ontwikkelen.

Het is een wisselend aanbod van inspanning, ontspanning, ontsnapping, rust, ruimte, uitdaging afwisselend met eigen rustpunten, heerlijk gezamenlijk ontbijt, lunch en diner. 

Praktische informatie: Planning eerste weekend november 3-4-5 2023, van 17.00 vrijdag tot zondag 15.00, Bijdrage 495,00 op basis van volpension,  in 2 persoonskamer met eigen sanitair. 

Locatie ’t Kaemke https://keampke.nl in de Lutte, Twente, magische plek Oosten van Nederland 

Aanmelden, stuur een mail naar mail@slimenstout.nl
met je naam – adres – geboortedatum – dieetwensen, je ontvangt een bevestiging, de factuur en twee weken vooraf een informatie -brief met route, locatie, voorbereiding en inpaklijst van je weekendtas.

Betaling in delen is mogelijk, echter na 1e aanbetaling is je plek definìtief ! Er zijn beperkt aantal plaatsen, VOL is VOL, we werken met een lijst op volgorde van aanmelding en (aan)betaling. 

We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten mocht je door onverwachte omstandigheden niet kunnen deelnemen. Je mag altijd een ander persoon op jouw plek laten komen. 

Omdat wij veel kosten vooraf maken, geldt bij elke aanmelding dat een bedrag van €195,00 niet wordt geretourneerd, alsmede bij elke afmelding 4 weken voor aanvang wordt niets geretourneerd.