Wat is jouw tellerstand?

De wil om te veranderen, om iets te realiseren, om iets neer te zetten, om iets te kunnen leren en ervaren loopt mijns inziens toch mee op je levensladder.
Bij het overschrijden van bepaalde grenzen/verjaardagen van ons leven zijn er momenten die we soms, misschien niet altijd, als bijzonderder anders ervaren.

Het halen van een mijlpaal, zoals ze nu bij mij opkomen, de 30,40,50 en 60 grenzen hebben mij wel altijd aangeraakt. Niet zozeer omdat je ouder wordt, maar meer een soort van volgende stap. En eerlijk is eerlijk, met 50 en 55 vond ik het ook tijd voor een passend groots en bruisend feest met alles erop en eraan. Heerlijk avond ouderwets swingen, babbelen, eten en drinken met een topband.

Recent was 60 voor mij ook zo een moment, maar geheel anders dan 50 en 55. Omdat ik altijd nieuwsgierig ben, ben ik eens gaan pluizen naar de verschillende leeftijden en hun staat van energie. En verrassend herkenbaar.

meer lezen:

https://mailchi.mp/21f5d1afa98b/inspiratie-mail-oktober-2021-deel-2?e=[UNIQID]