Frisse blik gezocht …???

Te trots, te eigenwijs, te vol schaamte, te onzeker, te wantrouwend…. Er zijn wel duizend redenen waarom je geen hulp zou inroepen. En er is maar een 1 hele  goede reden om dat wel te doen: dat ben jij. “ Het leukste wat je kunt worden is Jezelf.

We modderen soms te lang aan, waardoor het moeilijker is om verder te komen, een oplossing te zien, een keuze te maken, uit je patroon te stappen. Vaak helpt een frisse blik, iemand die even over je schouder meekijkt. Dat kan eenieder zijn, een bekende, een vriend, een moeder, een buurman of een professional (arts, therapeut, coach)

Hoe dank ook, modder niet te lang in je eentje door…….

Tijdens een gesprek met mij brengen we samen je levensverhaal in kaart, ontdek je uit welke blokken je bent opgebouwd en waarom je geworden bent wie je bent. Ter voorbereiding maak ik een compositie van je geboortedatum. Je levensverhaal en geboortedatum geven inzicht in de patronen die je dwarsbomen en de ervaringen die op je pad komen. Niet altijd weten we bewust of en hoe die gebeurtenissen uit het verleden ons achtervolgen en ook vandaag nog het leven dicteren. Maar als je levenscyclus je duidelijk wordt, krijg je inzicht en bewustwording, en grip op jezelf om te worden wie je bent; Jezelf.

Interesse, bel me voor een afspraak, bij jou of bij mij. 

met hartegroet,

Brigitte