Brigitte Hooijmans

Brigitte Hooijmans is een sterke, spontane vrouw, tevens moeder van twee volwassen kinderen en allround levensgenieter. Haar doel is om de ‘ontdekking’ die haar gelukkig heeft gemaakt – het (her)vinden van jezelf door je eigen autoriteit te zijn – te delen met zoveel mogelijk mensen. Daarnaast is ze ook ervaren organisatieadviseur, coach, zelfstandig ondernemer en gecertificeerd Numeroloog Circles of Life en gecertificeerd behandelaar Lijfkracht-Herstel. 

“Wie is die vrouw als RaadGever, Waarnemer, Verbinder en Luisteraar?”

Vanuit een verpleegkundige start van in mijn werkzame leven ben ik, Brigitte, terecht gekomen in de commerciële dienstverlening en advisering op inzet van flexibiliteit, kwaliteit en verandering. Deze werkervaringen zowel in loondienst, ondernemer en als ZZP’er hebben mij andere kijk op (bedrijfs)leven en zorg bij elkaar gebracht. De eigen (levens-werk)ervaring en visie op de zorg/leiderschap van mij is verder opgebouwd in verschillende rollen: verpleegkundige, ervaringsdeskundige, interim manager en bestuurder, coach, adviseur, vrouw, partner, moeder, vriendin, tante, zus, ZZP’er, ondernemer, toezichthouder, mantelzorger,  vrijwilliger, kletsmaatje en vooral mens.

Vanuit een persoonlijke bezieling en passie, gevat in OM Management & Advies en Slim & Stout, recept voor leven wil ik een bijdrage leveren aan de koers/verschuiving van de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens, man en vrouw. Samen kijken en onderzoeken en gaan vertrouwen op die eigen kracht die er is, mag zijn en iets moois kan realiseren. Samen kijken en ervaren: “ Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het kan.”

Maar ook coaching en begeleiding voor een team/ de organisatie / zorginstelling, die op weg is naar herinrichting / aanpassing van de organisatie, aansluiting zoekend op de veranderende arbeidsmarkt, leiderschap- en zorgvraagstukken en financiering van de onderneming.

Dwars-denken is de wijze waarop ik mijn inspiratie aanreik – adviseer in mijn netwerk op beslissers en beïnvloedersniveau.

Vanuit een persoonlijke passie en (levens)ervaring, vervat in Slim & Stout, recept voor leven worden tal van onderwerpen, aspecten, vragen en kaders anders besproken, anders bezien en anders beluisterd.

Lichtje

Het leven van mij staat in het teken van het laten schijnen van een lichtje op een aspect van jou of je team of de organisatie. Dat lichtje als basis geeft beweging, inzicht, kijk, vraagstelling en verandering op thema’s die niet altijd worden besproken. Maar als ze worden besproken geven ze richting, keuzes en inspiratie om een stap verder te komen: om je pad te gaan lopen. Het is immers zo dat een pad ontstaat door erop te lopen.

” Het leukste wat je kunt ZIJN is jezelf “

Als je daar bent, heb je je bestemming bereikt om te zijn wie je bent, in volle kracht en omvang, in staat om wat je wilt te realiseren. Voel je vrij om je te laten verrassen, confronteren, verwonderen en inspireren in een consult, workshop, leergang of andere ontmoeting.