Bespiegeling voeding voor jezelf

Spiegel – Angst Als je de houding hebt dat het leven je overkomt en je er alleen het beste van kunt maken, lijk je slachtoffer. Deze rol geeft macht/kracht aan mensen, dingen, omstandigheden buiten onszelf. Als je beseft dat de werkelijk kracht in jezelf zit, en dat je kunt kiezen hoe je je leven wilt scheppen, dan durf je te zeggen: ik schep nu mijn leven zoals ik het hebben wil.
Noem dit leven, het meervoud van lef.

Innerlijk licht In de flow van elke dag wordt je gebombardeerd met tal van richtinggevende dwingende sturende informatie. Als je niet oplet of niet kiest heeft deze informatie zoveel macht / autoriteit over je, dat je stap voor stap meer en meer verwijderd raakt van wie je bent, je eigen integriteit. Wat je niet uit het oog hoeft te verliezen is dat jezelf de enige, en dan ook de enige unieke gezaghebbende instantie bent in je leven.Je wordt nu (in 2023 meer dan ooit) uitgedaagd om vastberaden te zijn in de stappen die je wilt zetten en volledig te vertrouwen in je intuïtieve visie en richting op de toekomst. Alleen wat je  innerlijk aanraakt, heeft ook werkelijk betekenis voor je. (muziek, woord, beeld, aanraking)Je gedachtekracht speelt een belangrijke rol in dit proces om je eigen unieke, bijzondere, ware en complete zelf aan de wereld te tonen. meer lezen
https://mailchi.mp/befe9eda984b/bespiegeling-januari-2023-spiegel-angst