Italie 2022, tijd voor SOLO

Ontmoeting en verbinding met Jezelf, OFF-line durven gaan in een ON-line leven, van Angst naar Overgave.

Lichtwijsheid Italie 2022, afhankelijk van de geldende Corona regels

Ruimte scheppen voor ontmoeting en verbinding met Jezelf

Om in je eigen flow te komen bied ik je een uniek solo week(end) aan, waarin je zonder enige terughoudendheid de stem van je hart kunt gaan vormen en ontdekken waar je vanuit je hart mee resoneert. Het week(end) is het moment om zo min mogelijk in te vullen zodat jij precies ontvangt wat je nodig hebt om de aangewezen volgende stap te zetten: jouw stap.

In de voorbereiding hebben wij een telefonisch consult vanuit je naam, geboortedatum en de aanwezige levensvragen die je wilt meenemen. De uitkomsten van dit consult neem ik mee om invulling te geven aan jouw weekend: Persoonlijke programma voor jou ontworpen met opdrachten, verdieping, meditatie, inzichten. De balans tussen rust, ruimte, verdieping, richting en inzichten stem ik op jou af.

Persoonlijke programma bestaat uit een mix van eigen rust en ruimte, consult Frisse Blik, aanbod inspiratie-boeken, kaartlegging, meditatie, reflecties, stiltewandeling, wijnproeverij, muziek, uitwerkingen van opdrachten, dans en nog veel meer.

 Ik trek de stoute schoenen aan, jij ook? 

Je reis gaat naar de Marken, Italie. Je verblijft op een unieke plek op bijzondere locatie in de buurt van Monte Sibbilini gebergte in een Casa Mooi. Je beschikt over eigen slaapkamer, eigen tuin en maakt gebruik van een sanitair gebouw. Een bezoek aan Urbino, Pesaro, Perugia of Fano behoort zeker tot de mogelijkheden.

Als je een week(end) wilt boeken is jouw investering: Je eigen tijd, inzet en openheid om te ontvangen en je grootst mogelijke stap te willen zetten.

Het bedrag voor dit weekend is € 485,00 all inclusieve arrangement, voor een week (ma-vrij) € 595,00 (je verblijf, compleet volpension, workshop, consulten, materialen, hand-outs) Deze prijs is exclusief je vliegreis en reis-annuleringsverzekering. Er wordt geen btw in rekening gebracht.

Je vliegreis in 2022 kun je boeken vanuit (vliegtijden onder voorbehoud)

  1. Amsterdam-Bologna (heen vrij 10.45 of 14.40 – retour ma 13.10 of 17.10)
  2. Amsterdam – Ancona (heen vr 8.55 met tussenstop – retour ma 13.20 met tussenstop in München)
  3. Weeze-Ancona (heen vr 13.10 en retour ma 21.20)

Om op de bestemming te komen kun je zelf je vervoer regelen: per trein tot Pesaro of per auto. Indien je dit wilt zorg ik voor je vervoer heen en terug van het vliegveld van je aankomst en vertrek.

De kosten daarvan zijn afhankelijk van je ophaalpunt, voor heen-en terug, Bologna € 100,00 , Ancona € 75,00 of Pesaro € 35,00. Dit heeft te maken met de afstand, reistijd en parkeerkosten. Aanbod: Indien je voor 1-1-2022 gaat boeken, bereken ik geen kosten voor je vervoer heen-en terug.

Het Verbindings-programma op hoofdlijn – alle activiteiten zijn tussen 9.00 – 21.00 (alle onderdelen zijn in afstemming) voor de week worden stiltedagen ingevoegd met persoonlijke uitwerkingsopdrachten, alsmede een consult LijfkrachtHerstel.

Vrijdag       ontvangst – uitpakken – wandeling – opdracht – diner

Zaterdag    meditatie – ontbijt – consult – lunch – opdracht – verrassing – diner

Zondag      wandeling  – ontbijt – verdieping – lunch  – vrije middag – diner

Maandag   meditatie – ontbijt – consult – afronding

Boeken van je weekend kan via mail of telefoon. Na ontvangst van je aanbetaling 50% van het bedrag wordt je reservering vastgelegd. Als er omstandigheden zijn, waardoor het reizen naar Italie niet mogelijk is volgt volledige restitutie. (Corona of negatief reisadvies minBZ). In alle andere gevallen ben je de aanbetaling kwijt, je mag wel een ander op jouw plek laten komen.

Beschikbare weekenden

(indien gewenst kan, in overleg, een midweek (ma-vrij) worden geboekt)

planning is april – mei – juni 2022, data volgen in oktober 2021

     
   

Meer informatie of direct Boeken en Aanmelden mail naar mail@slimenstout.nl of neem telefonisch contact met mij op, telefoonnummer 06-19340002

Directe aanmelding kan door:

Je naam, adres, mailadres en geboortedatum te mailen naar mail@slimenstout.nl. Je ontvangt een passende factuur, na aanbetaling van 50% van het reisbedrag is je boeking definitief.

Cari Saluti, Brigitte