Disconnect to Reconnect

OFF-line durven gaan in een ON-line leven. Ofwel:

“Tot stilstand komen om iets te veranderen, als je dat wilt…”

Wanneer nemen we tijd voor onszelf?

Niet als ontsnapping of ontspanning, die tegenwoordig gevaarlijk op elkaar beginnen te lijken, maar om te reflecteren, en zo weer in contact te komen met jezelf. Bijvoorbeeld, reflecteren op je toekomstige agenda en hoe die aansluit bij jou als persoon. Reflecteren op je huidige gemoedstoestand, en hoe die tot stand is gekomen. Reflecteren op de keuzes die je gemaakt hebt de afgelopen jaren, en of die het gewenste effect hebben gehad.

     

Disconnect to Reconnect is een jaarlijks all-inclusive seminar vanuit de Slim&Stout-filosofie, ingericht om je zoveel mogelijk te assisteren je levensvragen te beantwoorden. Door een week lang afstand te doen van je bereikbaarheid, kun je niet alleen ontsnappen en ontspannen op een prettige locatie, maar wordt je ook vrijblijvend begeleid om te reflecteren en nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en te ervaren

In 2020 vindt Disconnect to Reconnect plaats in Italië, in het gebied Marche in de plaats Mondavio, van 27 april tot en met 4 juli 2020. Per midweek of weekend zijn er 4-6 plaatsen beschikbaar om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden, maar toch ruimte te scheppen om ook elkaar te ervaren. Alles wordt voor je geregeld, behalve je eigen vliegreis en vervoer in Italie.

Tips voor je vliegreis

Planning 2020 vluchten zijn vanaf Weeze naar Ancona, op maandag  vertrek Weeze 19.05 – aankomst Ancona 20.55, op vrijdag vertrek Ancona 15.25 en aankomst Weeze 17.15. 

Via Ryan Air kun je eenvoudig een makkelijke en betaalbare vlucht naar Ancona boeken: Ryanair vliegt tegen geringe kosten van Weeze (Duitsland, vlak achter Nijmegen) naar Ancona. (50 km afstand auto naar de locatie in Italie) Vervoer kun je zelf regelen op vliegveld Ancona of wij halen je op tegen vergoeding. Andere mogelijkheden vanuit Schiphol of Eindhoven zijn vliegen op Bologna (185 km).

Wat kun je verwachten?

– overnachtingen, aantal afhankelijk van week of weekend, in een in italiaanse sferen ingerichte 2-persoonskamer (afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen kan de kamer gedeeld worden, garantie op eenpersoonskamer is toeslag van € 100 euro)

– bad- en linnengoed, spellen, leesboeken, audio aanwezig

– liefdevol bereid eten: zowel ontbijt (la colazione) en lunch (il pranzo), als diner(la cena)

– onbeperkt water, koffie, thee en sapjes 

– ontspannings- en reflectieprogramma vrijwillige deelname (o.a. meditatie, stiltewandeling, inspiratie middag, musea, wijnproeverij, stadbezoek)

– inclusief Consult Frisse Blik inzicht en bewustwording in jouw tijd ter waarde van € 95,00

– prachtige omgeving en mooiste dorpje van le Marche, alle ruimte voor eigen invulling van ontspanning

-dagelijks gebruik wellness in het huis, relaxruimte en dakterras.

Tegen meerkosten: (afhankelijk van type special)

alleen beschikbaar tijdens de weekspecials, vooraf afstemmen qua kosten en invulling:

Lijfkrachtherstel Behandeling – Filosofie –  Detox – Ayurvedische massage en voetfreflexologie – Kookcursus – Leiderschapstraining 

     
   

Informatie over je investering,

Prijs midweek 4 overnachtingen, maandag – vrijdag € 595,00

Prijs weekend 3 overnachtingen, vrijdag – maandag  € 395,00 

– exclusief vliegreis (zelf regelen), vervoer (vliegveld naar locatie – vice versa)  €25,00 geregeld door mij),

– exclusief Specials, worden gepland in overleg,

 

KORTINGsaanbod

boeken voor 31 januari 2019 – € 50 euro korting per persoon

boeken met 2 personen of meer – € 50 euro korting per persoon

overzicht van mogelijkheden (klik op onderstaande link)

Beschikbare plekken : periode 27 april – 4 juli

 

Meer informatie of direct Boeken en Aanmelden mail naar mail@slimenstout.nl of neem telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 06-19340002

Directe aanmelding kan door:

Je naam, adres, mailadres en geboortedatum te mailen naar mail@slimenstout.nl. Je ontvangt een passende factuur, na aanbetaling van 50% van het reisbedrag is je boeking definitief.

Annulering van je boeking; Je aanbetaling ben je dan kwijt, maar het is altijd mogelijk een ander in je plaats te laten gaan.

Cari Saluti, Brigitte