Italie 2022, ” Het is tijd voor mij”

Ontmoeting en verbinding met Jezelf,  OFF-line durven gaan in een ON-line leven,

van Angst naar Overgave, van Ontsnapping naar Ontspanning.

Lichtwijsheid Italie 2022, afhankelijk van de geldende Corona regels

Het is tijd voor mij. En wat betekent dit voor jou, als je deze zin uitspreekt? Gaat dit over ontspanning of ontsnapping? Wat voel je in je lijf? Wat zegt je intuïtie? Zeg je Ja of Ja, maar …. Dus eigenlijk Nee.

Kiezen voor jezelf is nooit tegen .. een ander. Toch brengt ons ego heel regelmatig jezelf op een plek waarbij eigen keuzes maken in het licht staat van de ander. Bijzonder hoe je daaraan kunt blijven vasthouden.

De vraag is waarom wil je het.., gaat het om Altijd goed willen doen Altijd de ander helpen Altijd oplossingen bedenken voor de ander Altijd problemen zien “door de ander” Altijd kijken naar beperkingen om eigen stap te zetten

Of

Durf je het aan de ander minder te bezitten, te beschermen, met rust te laten zodat diegene zijn eigen stappen/fouten/keuzes/oplossingen kan ervaren? Kortom in het leven op je eigen blaren zitten is de beste leer-ervaring.

Zo Ja, dan is het tijd voor mij!

Wil je deze aspecten van jezelf nader onderzoeken, bekijken en beschouwen om achter het Waarom van je Rondjes van Herhaling te komen?

Zo ja, dan is het tijd voor mij.

In september 2022 bied ik een verdieping-midweek in Italië, Le Marche, voor eenieder die tijd wil nemen voor zichzelf. Ontspanning en Ontsnapping, een paar letters verschil maar grootse ervaring.

Ruimte scheppen voor ontmoeting en verbinding met Jezelf

Om in je eigen flow te komen bied ik je deze unieke mid-week aan, waarin je zonder enige terughoudendheid de stem van je hart kunt gaan vormen en ontdekken waar je vanuit je hart mee resoneert. De mid-week is het moment om zo min mogelijk in te vullen zodat jij precies ontvangt wat je nodig hebt om de aangewezen volgende stap te zetten: Jouw stap.

In de voorbereiding hebben wij een telefonisch consult vanuit je naam, geboortedatum en de aanwezige levensvragen die je wilt meenemen. De uitkomsten van dit consult neem ik mee om invulling te geven aan jouw mid-week: programma voor jou ontworpen met opdrachten, verdieping, meditatie, inzichten. De balans tussen rust, ruimte, verdieping, richting en inzichten stem ik op jou af.

Je persoonlijke programma bestaat uit een mix van eigen rust en ruimte, consult Frisse Blik, aanbod inspiratie-boeken, kaartlegging, meditatie, reflecties, stiltewandeling, muziek, uitwerkingen van opdrachten, dans en nog veel meer. Gezamenlijk ondernemen we de typische Italiaanse beleving van La Bella Vita.

 Ik trek de stoute schoenen aan, jij ook? 

Je reis gaat naar de Marken, Italie. Je verblijft op een unieke plek op bijzondere locatie in de buurt van de stad Fano.  Een bezoek aan Urbino, Pesaro, Perugia en vanzelfsprekend Fano behoort zeker tot de mogelijkheden.

Als je een midweek wilt boeken is jouw investering: Je eigen tijd, inzet en openheid om te ontvangen en je grootst mogelijke stap naar persoonlijk leiderschap te willen zetten.

Het bedrag voor deze midweek (ma-vrij) is € 595,00 / Weekend (vrij-ma) is €450,00 all inclusieve arrangement (je verblijf, compleet volpension, workshop, consulten, materialen, hand-outs) Deze prijs is exclusief je vliegreis, vervoer Italie en reis-annuleringsverzekering. Er wordt geen btw in rekening gebracht. 

Je vliegreis in 2022 kun je boeken vanuit (vliegtijden onder voorbehoud)

  1. Amsterdam-Bologna (heen ma 11.25 of 14.45 – retour vrij 09.20 of 13.50) KLM
  2. Amsterdam–Ancona (heen ma 8.50 met tussenstop – retour vrij 06-15 met tussenstop in München) Lufthansa
  3. Weeze-Ancona (heen ma 15.15 en retour vrij 15.15)-Ryanair

Om op je verblijfslocatie te komen kun je zelf je vervoer regelen: per trein tot Fano of per te huren eigen auto. Indien je dit wilt zorg ik voor je vervoer heen en terug van het vliegveld van je aankomst en vertrek. De kosten daarvan zijn afhankelijk van je ophaalpunt, voor heen-en terug, Bologna € 150,00, Ancona € 100,00 of Fano € 35,00. Dit heeft te maken met de afstand, reistijd en parkeerkosten.

Aanbod: Indien je voor 1-8-2022 gaat boeken en aanbetalen, bereken ik geen kosten voor je gewenste vervoer heen-en terug naar je ophaalpunt in Italië.

Boeken van je mid-week kan via mail of telefoon. Na ontvangst van je aanbetaling 50% van het bedrag wordt je reservering vastgelegd. Als er omstandigheden zijn, waardoor het reizen naar Italie niet mogelijk is, volgt volledige restitutie. (Coronaregels of negatief reisadvies minBZ). In alle andere gevallen ben je de aanbetaling kwijt. Je mag wel een ander op jouw plek laten komen.

Beschikbare midweken en weekenden van 12-09-22 tm 2-10-2022

Helaas, er zijn geen plaatsen meer beschikbaar

en vooruitblik planning in 2023 – maart/april/mei  Spanje:  Retraite Mediterranee

 

     
   

Meer informatie of direct Boeken en Aanmelden mail naar mail@slimenstout.nl of neem telefonisch contact met mij op, telefoonnummer 06-19340002

Directe aanmelding kan door:

Je naam, adres, mailadres en geboortedatum te mailen naar mail@slimenstout.nl. Je ontvangt een passende factuur, na aanbetaling van 50% van het reisbedrag is je boeking en plek definitief.

Cari Saluti, Brigitte