Italie 2024

Italie 2024 van 5 zin naar 6 zin

In het bruisende jaar 2024 omarmen jij en ik moed, innerlijke vuur en vitaliteit als leidende krachten in ons leven, waar vanzelfsprekend in Italie, Le Marche, tekst uit de Inspiratie-mail in december 2023.

 

Omdat ik zelf graag in Italie verblijf bied ik in het voorjaar en begin zomer een onderdompeling in het teken van “ jezelf verbinden met je innerlijke navigatie”. Je moed, innerlijk vuur en vitaliteit aanspreken vormen de kern van deze midweek.

5 dagen voor bezinning om jezelf onder te dompelen en je mogelijkheden te ontdekken achter alles wat je (nu) als beperking ervaart. Je krijgt tal van aanreikingen om met beide benen op de grond te gaan staan, zodat je vanuit die basis aandacht kunt richten om hetgeen je wilt laten groeien.

De midweek staat in het teken van zelfzorg om je gevoel van vrede en innerlijke balans te creëren. Een proces van concentratie en aandacht op het licht van je innerlijke wereld, om haar kleur en glans te zien, te ervaren en om de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel te versterken.

Laat je verrassen! Je intuitie en de wijsheid van je lichaam leiden je altijd naar het juiste moment op de juiste plek.

Ik nodig je uit om naar de magie van Italie, Le Marche te komen dit jaar en van een 5-zintuiglijk mens naar een 6-zintuiglijk mens te gaan om je innerlijke balans in de beweging te vinden. Het is een persoonlijke reis langs je 5 zintuigen om zo de weg naar je 6e zintuig te hervinden. De ochtenden zetten we stappen in je reis, de middag zijn bedoeld voor uitwerking, reflectie en stilte. De avonden zijn vrij in te vullen.

‘Avrai tu l’universo, resti l’Italia a me.’

Vrij vertaald: ‘Jij mag het universum hebben, als Italië voor mij is.’

Ontmoeting en verbinding met Jezelf,  je innerlijke leiderschap,

 

 

Je gaat genieten van het Italiaanse leven, het landschap, het eten en drinken in een klassieke Italiaanse villa, een heerlijk privé zwembad, en intieme tuin met tal van inspirerende plekjes, een gedeelde slaapkamer met badkamer,  in het glooiende heuvellandschap van Le Marche. 

Le Marche heeft alles voor een onvergetelijke cadeau aan Jezelf.

Doe je mee? Heb je interesse, stuur een mail voor meer informatie naar of reserveer je plekje naar mail@slimenstout.nl,

Aanmelding  met 2 personen voor een midweek, ontvangt ieder ook een korting van € 100,00.

Jouw investering voor 5 heerlijke ontspannende en inspirerende dagen:

 De midweek is beschikbaar voor € 895,00 all inclusief arrangement, exclusief je vliegreis en je eigen reis-vervoerskosten.

Je kunt uit Nederland goedkoop vliegen via Eindhoven op Bologna en met de directe trein (Frecciarossa) naar Ancona reizen of  met een huurauto (mogelijk te delen met mede-deelnemers). Ook goede opties van Amsterdam naar Ancona/Bologna, of Weeze naar Ancona.

Mocht je graag een langer verblijf willen boeken, dan zijn diverse opties in overleg mogelijk.

Posso darti il benvenuto?

Cari Saluti,

Brigitte en Bommel,

Heer van Stand